مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار اناطه

باسلام، بنده یکبار با رای قاطع هیات تشخیص و حل اختلاف در مورخ 98/05/01 به دلیل داشتن قرارداد تا 98/10/30 و عدم رعایت مواد 25 و 27 قانون کار از سوی کارفرما، تونستم بازگشت بکار بگیرم، در تاریخ 98/09/07 یعنی دوماه مونده به تاریخ قرارداد، تا 99/10/30 تمدید کردیم، ولی یکی از مدیران که از برگشت بکارم ناراحت بود در مورخ 98/11/07 باعث اخراج باز هم بدون دلیل بنده شد و در جلسه تشخیص ادعا کرد قرارداد من جعلی و تمدید نشده و برابر حکم عمل کرده، بنده هم چون مطمئن بودم گفتم عیبی نداره پس قراردادی که بابتش حکم صادر شده بود را بدید، بعد معلوم شد نه قرارداد قبلی رو دارن نه جدید رو، وقتی دیدن بازگشت بکارم داره صادر میشه درخواست قرار اناطه کردن و شفاهن گفتن شکایت کیفری جعل اسناد کردیم.، خلاصه با نفوذ قرار اناطه رو گرفتن، بلافاصله از طریق حراست اداره کل کار اقدام نموده و خواستار توضیح بابت صدور قرارو اینکه به استناد به مدرک یا ماده از قانون اقدام به صدور قرار کردن، چون متوجه پیگیری شدن نه قرار و ابلاغ میکنن و نه مدرکی برای توضیح به حراست دارن، ولی میخواستم بدونم درصورت اعتراض به اناطه و قبول اعتراض رای صادره طبق دادخواست اولیه من خواهد بود یا فقط ماده 70 آیین دادرسی کار رو رد میکنه؟ درمورد قرار اناطه تجربه ای ندارم لطفا در باب نحوه رسیدگی و نتیجه رسیدگی توضیح و راهنمائی بفرمائید، در ضمن سال نو مبارک انشالله بلا از شما و خانواده شما بدور باشد. در ضمن جلسه تشخیص در مورخ 98/11/19برگزار شد و تاکنون 99/01/06 بنا به دلایل ذکر شده ابلاغ نمیشه و نماینده خوانده مدرکی در سامانه جامع روابط کار برای این جلسه بارگذاری نکرده و طبق قانون جدید هیات حق استناد به مدارکی که به طور دستی و غیر از سامانه تحویل بشه رو جهت صدور رای ندارد.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام قرار اناطع قرار موقتی است که به لحاظ به دعوای شما منوط به اثبات دعوای کارفرما می باشد تا تعیین تکلیف دعوای کارفرما دعوای شما بلاتکلیف می ماند و جای نگرانی نیست آنها ادعای جعل دارند باید ثابت کنند