مشاوره حقوقی رایگان - در چه صورت مزایا جزء پایه می شود

جائی کار میکنم که علاوه بر حقوق و مزایای متعارف مبلغی به عنوان حق فنی بصورت ثابت و ماهانه پرداخت می شود. آیا با توجه به اینکه سال 96 تمام 12 ماه این مبلغ پرداخت شده می توان آن را در پایه حقوقی اضافه نمود؟ ( در صورتی که جواب مثبت می باشد لطفا مستندات قانونی آن )

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

حق فنی مشمول کسور بازنشتگی نیست و در حکم کارگزینی و فیش ها درج نمی شود و در قالب قرارداد پرداخت می شود.