مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل صیغه شوهر

سلام بنده چهار سال هست ک با همسرم زندگی میکنم سه ماه بعد عروسی متوجه شدم که به من خیانت میکند و خانمی سن بالا را صیغه کرده است به من گفتن رابطشون تمومه اما دوباره بعد یک‌سال متوجه رابطشون شدم دوباره هم از من قول گرفت که تموم هست همه چیز خوب پیش میرفت که من باردار شدم از ماه سوم بارداریم ولم کرد رفت متوجه شدم که با زنی دیگر ارتباط دارد و صیغه اش کرده متاسفانه درگیر اعتیاد شده و همه داراییمون رو در شرط بندی کردن باخت نه کار میکند نه خانه ای داریم نه خرجی من رو‌ میدهد نه بچه ول میکنه میره پیش اون خانوم و این که سابقه بستری تو بیمارستان اعصاب روان رو هم دارد معافیت سربازیش هم موضوعش اعصاب روان هست هر وقت اسم جدایی میارم به من حمله میکند. من باید برای طلاق از چه طریقی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید می توانید طلاق بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای طلاق شما می‌بایست وکالت در طلاق داشته باشید یا بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید که شامل موارد زیادی می‌تواند باشد مانند ضرب و شتم اعتیاد یا موارد دیگری که در سوال مطرح کردید که هر کدام از آنها �میبایست مورد بررسی قرار بگیرد