مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله کالا

عرض ادب ،مالی(دستگاه) به یکی از آشنایان به مبلغ 800 میلیون سپردم که آن را بفروشد ودرصدی از آن به عنوان حق الزحمه بردارد.متاسفانه ایشان علی رغم سابقه آشنای 40 ساله ، دستگاه را فروخته و طی پیگیری ها وتماس های مکرر از دادن وجه خودداری می کند و ضمنا دراین مورد شاهدی هم هست لطفاً راهنمایی بفرمایید در اولین مرحله و به چه طریق می توانم اقدام نمایم؟
تشکر و سپاس.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد و شواهد دادخواست مطالبه وجه دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق ارسال اظهارنامه رسمی ثمن معامله را مطالبه نمایید و اگر موثر واقع نشد مستند به شهادت شهود دعوی مطالبه وجه طرح نمایید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دادخواست مطالبه ثمن قرارداد رو به دادگاه ارائه بدید و اون شاهد رو به همراه مدارکی که دارید پیوست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدواً اظهارنامه ارسال کنید و سپس می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.