مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت ایران گرفتن یک ترکیه ای

سلام من یک ترکیه ای هستم مدت 9ماه است با یک دختر ایرانی با شغل معلمی ازدواج کردم درست است که بعداز سه سال می توانم تبعه ایران باشم اما میخواهم زودتر انجام شود به من گفته اند اگر یک خانه ثبتی به اسم خودم در ایران داشته باشم اینکار بزودی صورت می گیرد سوال من اینست آیا با زمین کشاورزی یا سند ازدواج هم میشود تبعه ایرانی شد یا فقط باید خانه باشد در ضمن قیمت این خانه یا زمین کشاورزی در چه حدودی باید باشد ممنون میشم اگر زودتر پاسخ دهید چون بخاطر بیماری کرونا از هم دور شده ایم و این مارا نسبت به هم سردتر میکند می خواهیم هر چه زودتر کنار هم زندگی کنیم و گرنه با دخالت دیگران زندگیمان از هم می پاشد در ضمن همسرم 10سال از من بزرگتر است و دیگران مارا آزار روحی میدهند ممنون میشم اگر کمکمان کنید با تقدیر و تشکر فراوان

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
در این خصوص لازم است با توجه به شرایطی که نام برده اید و تا حدودی این شرایط مهیا می باشد لذا لازم است این موضوع حضوری پیگیری شود و برای این کار با بنده تماس بگیرید و قرار ملاقاتی داشته باشید. لطفا قبل از تماس پیامک بدین و خودتون رو معرفی بفرمائید .
متشکرم