مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مغازه در آپارتمان

سلام و وقت بخیر
یکی از پارکینگ‌های موجود در طبقه همکف آپارتمان ما (که انباری و پارکینگ‌های واحدهای مسکونی در آن مستقر است) متعلق به مغازه‌ای است که در نبش دیگری از ساختمان قرار دارد (پارکینگ در سند مغازه موجود است). پارکینگ مذکور دارای درب مجزا است ولی در همان فضای پارکینگ قرار دارد یعنی محصور نشده است. مالک مغازه پیشنهاد داده است که پارکینگ را از ایشان خریداری کنم. از چند نفر از دوستان پرسیدم گفتند که احتمالا امکان اینکه بتوان پارکینگ را از سند مغازه جدا و به سند خودم انتقال دهم یا اینکه سند مجزا داشته باشد، وجود ندارد. آیا اینکه با قولنامه، معامله را انجام دهم، ریسک دارد؟ از این بابت نگران هستم که مالک مغازه آن را به فرد دیگری بفروشد و در مورد فروش پارکینگ به من اطلاع رسانی نکند و بعد مالک جدید مغازه، پارکینگ را مطالبه کند.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد