مشاوره حقوقی رایگان - باز ماندن پرونده

من سال 1398 به جرم کلاهبرداری اینترنتی دستگیر شدم اون وقت من 17سالم بود که یک روز به کانون اصلاح و تربیت رفتم با ضامن آزاد شدم از اون وقت پرونده باز هست از تو دادیاری نه دادگاه میفرستند حکم بدهند و نه چیز دیگر من هم نمیتونم عدم سوء پیشینه بگیرم.
کاری میشه کرد ؟

پاسخ ها :

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

چنانچه محکومیت قطعی تصدیر نیافته باشد شما متهم هستید نه مجرم
پس صدور عدم سوء پیشینه کیفری بلامانع بنظر می رسد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سو پیشینه بگیرید.
جهت تعیین تکلیف پرونده نیز حضورا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سجل کیفری موضوع را پیگیری کنید