مشاوره حقوقی رایگان - باز ماندن پرونده

سلام، خسته نباشید. پرونده ای داشتم که صلح و سازش کردیم و بعدا مطلع شدم شاکی همچنان پرونده را باز گذاشته است و گفته است که تحت تعقیب باشد. من چگونه منع تعقیب بگیرم؟
آیا می‌شود بعد از صلح و سازش باز پرونده باز باشد؟ آیا من هم باید شکایت کنم؟

با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه صلح و سازش شما مکتوب شده و ضم پرونده شده باشد ،و نسبت به شما اعلام رضایت کرده باشند ،دیگر عدول از رضایت مسموع نیست.
اگر جرم دارای جنبه عمومی باشد و گذشت شاکی خصوصی پس از طرح موضوع در دادسرا اتفاق افتاده باشد ، دادسرا موضوع را از جنبه عمومی پیگیری خواهد کرد .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما اگر سازش نامه تنظیم کرده اید باید سازش نامه را به شعبه تقدیم نمایید