مشاوره حقوقی رایگان - واریز ثمن معامله به حساب شخص غیر از فروشنده

با سلام ما یک منزل مسکونی را به صورت 3دانگ 3دانگ باهمسرم شریک هستیم و بنده این 3دانگ را به جای مهریه بهش داده ام و حال می‌خواهیم این ملک را بفروشیم و همسرم نیز دادخواست اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه را در دادگاه مطرح نموده ،حال اگر من این ملک را بفروشم و بخواهم اجرت المثل و نفقه را قسطی کنم آیا میشود هنگام فروش خانه پول ملک را به خریدار بگویم به حساب بنده واریز نکند و به حساب فرد دیگری واریز کند تا به دادگاه بگویم بنده پولی ندارم تا با قسط بندی موافقت کند؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نمی توانید چنین اقدامی نمایید