مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد از مدیر سالن زیبایی

سلام وعرض ادب .
من حدود 16 روز پیش از سالن زیبایی با اجازه مدیریت اومدم بیرون و ایشون گفتند چند روز پول وسفته شما نزد من میماند و شکایت از مشتری نداشتی بیا بگیر پول و سفته رو.
14 روز به گفته خودشون گذشت اقدام کردم برای پول وسفته ایشون گفتم مشتری های شما سالن نیومدند تو این مدت و شما مشتری از سالن بردید.
و پول و سفته به شما داده نمیشود.
الان من موندم چی کار کنم.
همسر مدیر سالن میگن باید از منطقه اسباب کشی کنی بری تا بدونیم مشتری نبردی بعد به تو تحویل میدهیم .
میشه بگید من باید چی کار کنم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنامه مبنی بر استرداد ارسال نماییددر صورت عدم نتیحه دادخواست ارسال نمایید