مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد

با سلام
در شرکتی کار می‌کنم که متآسفانه شرایط ادامه همکاری ندارم
این شرکت مبلغ 300 میلیون سفته سفید امضا بدون رسید از من گرفته که اشتباه من بوده
الآن قراردادم تموم شده
می‌خوام دیگه تمدید نکنم و از این منجلاب خودمو بکشم بیرون
میشه منو راهنمایی کنین تا بدونم چی کار باید کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید دید سفته بابت چه چیزی بوده است بهتر است که مسالمت آمیز قطع همکاری کنید خود را از این مورد رها کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا دلایل و مستندات جمع آوری نماییددرخواست استرداد لاشه سفته بدهید

شاهین شادمانی

جناب آقای شاهین شادمانی :

با سلام شما می توانید از طریق شهادت شهود و بیمه و .... البته همراهی یک وکیل مجرب اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول استعفا بنویس و درمتن آن درخواست استرداد لاشه سفته را بده و یک ماه صبر کن یک نسخه برای خودت نگهدار و رسید بگیر
اگر نشد اظهارنامه رسمی بهش بده
سوم رها کن و برو اداره کار شکایت کن بابت حقوقت و بابت سفته دادخواست استرداد لاشه سفته بده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اظهارنامه بفرستید و مطالبه سفته هارا بکنید عودت ندادتد خیانت در امانت شکایت شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
با ارسال اظهارنامه رسمی استرداد سفته ها را مطالبه نموده و از طریق ادره کار نیز حقوق قانونی خویش را پیگیری نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به انقضای قرارداد شما شرکت ملزم به استرداد سفته شماست می‌توانید برای آن شرکت اظهارنامه ارسال و سپس مطالبه استرداد لاشه سفته نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طی اظهارنامه رسمی استرداد سفته نام به علت خاتمه قرارداد کار و عدم همکاری اعلام نمایید و در صورت عدم استرداد باید دادخواست حقوقی تقدیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای کارفرما ارسال نمایید
و دادخواست استرداد لاشه سفته امانی را مطرح نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مدت قرارداد کار تمام شده است
حتی نیاز به اظهارنامه نیز نمی‌باشد
اما اگر تمام نشده است بدوا اظهارنامه ارسال دارید هرچند الزامی نیست
نسبت به سفته حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.