مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا با چک دیگری

با
شخصی با مراجعه به مغازه اینجانب و با دادن دو فقره چک صیادی اشخاص دیگر آجیل خرید . چک ها تا یک روز قبل از تاریخ سررسید وضعیت سفید داشتند اما در تاریخ سررسید وضعیت قرمز و خیلی ضعیف داشتند و هر شخص حقیقی حدود 70 میلیارد تومان چک بلامحل صادر کرده بودند. ایا خریدار جرمش کلاهبرداری نیست؟ چطور میتونم اصل مال و ضرر و زیان رو از خریدار مطالبه کنم؟
تشکر از مشاوره شما

پاسخ ها :

خرید کالا با چک دیگری چک بلامحل مطالبه ثمن معامله مطالبه خسارت معامله معامله کالا چک