مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده کیفری به مرجع انتظامی

با سلام شاکی پرونده چک بلامحل هستم
سوالم این است با توجه به اینکه برای متهم جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شده
و بعد از تشکیل دادگاه چرا برایم ابتدا در سامانه ثنا رفع نقص تحقیقات و بعد چنین مطلبی آمده که با دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع انتظامی و استعلام اومده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع را پیگیری نماید و دلیل آن را جویا شبیه رفتن فقط می تواند موارد گوناگونی وجود داشته باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه از مرجع انتطامی سوالاتی کرده که باید پاسخ بدهند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام احتمالا دادگاه تحقیقاتی را لازم دانسته و مجدد پرونده را جهت انجام آن تحقیقات به دادسرا ارجاع داده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تحقیقات کامل نباشد قرار رفع نقص صادر میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا ابهامی در پرونده وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادگاه تحقیقاتی را لازم دانشته و مطابق با اجازه ای که قانون به ایشان داده می تواند برسی کند شما منتظر ابلاغ ثنا باشید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
تحقیقات ناقص بوده وجهت تکمیل تحقیقات ارسال شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اخطار رفع نقص آمده نسبت به موضوع آن از طریق پیگیری حضوری اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دادگاه تحقیقات دادسرا ناقص تشخیص داده است و قرار رفع
نقص تحقیقات صادر شده است و پرونده برای تکمیل تحقیقات به دادسرا ارجاع داده شده است
و بعد از تکمیل تحقیقات ، دوباره پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تحقیقات کامل نباشد قرار رفع نقص صادر میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادگاه تحقیقاتی را لازم دانسته و بدین لحاظ پرونده ارسال می گردد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادگاه به علت نقص تحقیقات در دادسرا پرونده را برای تکمیل تحقیقات به دادسرا ارجاع داده.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهرا تحقیقات پرونده ناقص بوده ونقص در پرونده صادر شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد اما جلب به دادرسی حتما رفع نقص شده که کیفرخواست صادر شده