مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در سربالایی

سلام. من همراه ماشین رفیقم میخواستم وارد باغم بشم که یه ماشین روبروم بود و خیلی عجله داشت. به محض اینکه من وارد سربالایی شدم ماشین روبروم حرکت کرد و نگذاشت من کامل رد بشم چون من بار سنگین داشتم ماشین یدفه خاموش شد هرچی ترمز گرفتم فایده نداشت و کشیده شد و به در ماشین عقبیم خورد مقصر منم که ماشینم خاموش شده یا ایشون که نذاشتن من کامل رد بشم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.کارشناس تصادفات میزان درصد هر یک را مشخص می نماید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

موضوع در صلاحیت کارشناس تصادفات هست
به طور کلی عدم تسلط راننده به هدایت و کنترل خودرو تخلف محسوب شده و ایراد خسارت ناشی از این عدم تسلط موجب مسئولیت راننده است
عدم رعایت حق تقدم نیز تخلف دیگری است که کارشناس پس از معاینه محل و دو خودرو و استماع اظهارات اشخاص در اینخصوص تصمیم می گیرد