مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال مشترک در شراکت

سلام وقت بخیر
دوتا شریک هستیم در لوازم یدکی خودرو(ماشین های سبک) الان میخواهیم جدا کنیم شریکم میگه باید اجناس مغازه با قیمت فروش تقسیم بشوند و من میگم باید با فاکتور خرید به نرخ روز تقسیم بشوند حق با کدوم هست؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید قطعات را بین خودتان تقسیم کنید و اگر یکی از شرکا قصد دارد در قبال قطعات به طرف مقابل پول پرداخت کند در این صورت باید به نرخ روز محاسبه می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شراکت توافقی است بستگی به توافقات شما دارد ولی با توجه به اینکه سرمایه اولیه آورده شده مهم هست باید با فاکتور خرید تقسیم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد
تقریبا هر دو پیشنهاد یکی است اگر به نرخ روز باشد بهتر است