مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند ملک قولنامه ای

با سلام
بنده زمینی را قولنامه ای خریداری کردم و در زمان تنظیم سند دفترخانه قید شده در قولنامه فوت نموده بود و نتوانستیم انتقال سند دهیم و هم فروشنده نیامد جهت انتقال سند و به دلیل فوت صاحب دفترخانه نتوانستم گواهی الزام به تنظیم سند بگیرم در حال حاضر چطوری میتوانم سند را از فروشنده دریافت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید صورتجلسه نمایید اظهارنامه دهید و دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر همراهی نکند باید دادخواست دهید