مشاوره حقوقی رایگان - ناشزگی

سلام. همسر من به خاطر فرار از نفقه الزام به تمکین من را زده و دادگاه من را ناشزه محسوب کرده در صورتی که اون دوسال خانه ترک کرد و من وفررندان مشترک را بدون خرجی رهاکرد. الان برای رد ناشزگی وگرفتن نفقه گذشته چی کار کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اجرای احکام مراجعه و اعلام کنید حاضر به تمکین می باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به منزل مشترک برگردید و از طریق اظهارنامهربرگشت خود را اعلام و درخواست نفقه کنید اگر بعد از رجوع شما پرداخت نکرد طرح دعوی کیفری عدم پرداخت نفقه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شعبه مراجعه کنید و اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید به زوج نیز با ارسال اظهارنامه اعلام کنید حاضر به تمکین هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست لایحه تنظیم نمایید و ادله خود را ضمیمه آن کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود طی اظهارنامه‌ای‌ اعلام آمادگی نمایید که حاضر به تمکین هستید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام شود تا متضرر نشوید