مشاوره حقوقی رایگان - اقساط وام ازدواج

سلام میخوام بدونم اگر که بازپرداخت قسط وام ازدواج و سررسید یکم دیر بشه به ضامن زنگ میزنن ؟ مثلا تا ده روز؟
و در کل اینکه چقد دیر بشه به ضامن پیام میدن یا زنگ میزنن؟
و اینکه اول به خودمون خبر میدن یا ضامن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط تماس نمی گیرند .
معمولاً اگر دو یا سه ماه عقب بیفته تماس می گیرند یا علیه ضامن اقدام می کنند.
توجه داشته باشید برخی بانک ها در صورت عدم پرداخت یک قسط نیز اقدام می کنند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به بانک دارد بعضی از بانک‌ها بعد از اولین قسط بعضی‌ها تا چند قسط نیز تماس نمی‌گیرد