مشاوره حقوقی رایگان - اقساط عقب افتاده بانک مسکن

باسلام
من به دلیل مشکلات مالی و بیکار شدن همسرم اقساط وامم عقب افتاده مبلغ کل اقساط 30 میلیونه و منزل من 1700ارزش داره بانک به من زنگ زده که حکم تخلیه گرفته وپلمپ خانه وبه من فرصت نمیدن باید چکار کنم از ضامنم هم کم نمیکنن تبانی کردن با ضامن آخه مگه میشه برای 30میلیون تومان خونه رو بزارن مزایده توروخدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است اقساط وام را پرداخت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خونه شما در رهن بانک نبوده نمی تونن و اگر در رهن بوده تا مزایده نرفته و به فروش نرفته و خریدار کل پول را نداده و حق شما از الباقی ثمن معامله را به شما نداده اند حق تخلیه ندارند دروع گفتند نگران نباش اما از یه جای دیگه وام بگیر طلب انها را بده اگر حکم پلمپ گرفتن سریع باید وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حکم پلمپ گرفته اند سریعا باید مبلغ را بپردازید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به قرارداد دارد برای هر مبلغی که باشد مزایده انجام می شود، شاید خسارات تاخیر داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چاره ای نیست باید طلب بانک را پرداخت نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مال دیگری سراغ دارید معرفی کنید در غیر این صورت تقاضای تقسیط و اعسار دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید از ضامن شما گرفته شود و بعد اگر سند رهنی است اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم پلمپ گرفته اند سریعا باید مبلغ را بپردازید