مشاوره حقوقی رایگان - پاک کردن اسم همسر از شناسنامه

باسلام من چندماهی میشه از خانومم توافقی طلاق گرفتیم از هم الان میخوام شناسنامه قدیمی رو عوض کنم جدید بگیرم خواستم بینم اسم خانومم پاک میشه چون نمیخوام شناسنامه جدید دوباره مهر طلاق توش باشه لطفاً راهنمایی کنید مشکلی داره یا خیر

پاسخ ها :

حذف اسم همسر سابق از شناسنامه تعویض شناسنامه بعد از طلاق تعویض شناسنامه شناسنامه ثبت احوال