مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. همسر بنده چند وقتی بود سر ناسازگازی گذاشته بود و بهانه های الکی میگرفت. بعد از چند بار که بهش مشکوک شده بودم دیشب متوجه شدم که پشت بام اپارتمان در حال تلفن صحبت کردن هستند به محض رسیدن من گوشی رو خاموش کرد و مکالمات و پاک کرد. امروز رفتم
ریز مکالمات سیم کارتو گرفتم متوجه شدم با شخصی بیشتر از 200 اس ام اس و مکالمه دارند از 3 صبح تا 2 شب شماره رو در واتس اپ سیو کردم جوان حدود 35 ساله. بعد از اینکه موضوع رو فهمید وسایلشو جمع کرد و رفت خونه مادرش و گفت میرم بابت مهریه شکایت میکنم و نمیخوام دیگه زندگی کنم و کلی در راه پله داد و بیداد کرد. میخواستم بدونم چطور میتونم این رابطه نامشروع رو ثابت کنم و ایا امکان ازمایش برای اطلاع از رابطه جنسی هم وجود دارد. من نقاش ساختمان هستم و وضعیت مالی خیلی بدی ندارم لااقل هیچ وقت بی پول نبودم و خرج زندگیمو دراوردم ولی الان واقعا نمیدونم چکار کنم. ممنون میشم کمکم کنید .

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله میتوانید شکایت کنید.منتها اثباتش سخت است.و بایستی متن پیامهابررسی شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید مراتب ااز طریق دادگاه بترتیب پیگیری میشود در صورت امکان وکیل بگیرید