مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی قرارداد بدون چک و سفته

سلام من با یه شرکت دانش بنیان قرارداد سرمایه گذاری داشتم داخل قرارداد ذکر شده که بنده دو فقره سفته بابت اصل سرمایه دریافت کردم ولی اون موقع یه دونه از سفته ها رو گرفته بودم به خاطر اعتماد به آنها سفته دوم رو اون موقع نگرفتم و بعد هم فراموش کردم. الان مدیر اون شرکت به دلیل کلاهبرداری در زندان اوین هست و تعهدات قرارداد بنده و سایر سرمایه گذاران رو پرداخت نکرده من میتونم فقط روی قرارداد شکایت کنم و اصل سرمایه ام رو مطالبه کنم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود به استناد قرارداد اقدام کنید و در متن دادخواست در مورد سفته توضیح بدهید