مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرینت خط برای رابطه نامشروع

سلام من حدود یک ماه پیش با دختری در ارتباط بود وهمسرم خبردارشد ولی من همون موقع با اون دختره کات کردم وهیچ پیام وتماسی بین ما ردوبدل نشد. الان زن من میخواد بره از من شکایت کنه اگر من تو دادگاه بگم برای گذشته هست وحداقل یک ماه پیش تموم شده است، قاضی حکم چه مدت زمانی از پرینت سیم کارت ها و فضای مجازی من رو میدهند؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام صرف شکایت دلیل نمیشه که استعلام از خط گرفته بشه اول باید مدرکی و دلیلی باشه که جهت تکمیل آن استعلام گرفته بشه و 6ماه اعتبار داره

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. تا 6 ماه امکان پرینت هست. همسر شما تحت چه عنوانی قصد شکایت دارند؟ احتمال عدم استماع شکایت وجود دارد.