مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سال اول با تبعیت از همسر

سلام ببخشید من برای آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم و برای مهر 99 باید برم سرکار یکی از مناطق محروم کرمان (ریگان) .. شوهرمم معلم یکی از مناطق محروم دیگه (شهداد) از کرمان هست که به کرمان نزدیکتر هست نسبت به جایی که من قبول شدم.. من به تبعیت از همسر میتونم همون سال اول ینی مهر99 برم منطقه ای که ایشون هست؟ چون اداره کل آموزش پرورش که پرسیدیم میگن کلا تبعیت از همسر نداشتیم و نداریم و نمیشه ولی همه جا حرف از تبعیت هست. میخواستم ببینم میشه اونم سال اول؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

آخه شما سال اول کارتونه

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام بله اگر اداره شما قبول نکرد باید دادخواست تقدیم دیوان عدالت اداری بدهید

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام بله اگر اداره شما قبول نکرد باید دادخواست تقدیم دیوان عدالت اداری بدهید

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام شروع بکار کنید درخواست کتبی بدین رییس بعد دادخواست بدین دیوان عدالت اداری. راجع این رای دیوان زیاد هست نتیجه میگیرید. البته از استخدام قطعی خود مطمئن باشید بعد یمدقع لج بازی نکنن اخراج کنن. اگ رابطه استخدامی استقرار یافته نگران نباشید بنده یک بار رای گرفتم برای یک معلمه