مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به طرح هادی

سلام ، بنده قطعه زمینی در استان مازندران در روستایی از توابع شهرستان چمستان دارم که حدود 300 متر مربع مساحت دارد که جز بافت مسکونی روستا نیست ، البته چسبیده به بافت مسکونی می باشد ، می خواستم بدونم برای در جریان انداختن کار که آن را به طرح هادی الحاق کنند و داخل بافت مسکونی بیاورند باید با چه کسی نامه نگاری کنم و همچنین متن نامه را چگونه بنویسم که حداکثر تاثیرگذاری را داشته باشد ، آیا بخشنامه یا آیین نامه ای است که بتوان در متن نامه به شماره و تاریخ آن اشاره و استناد کرد ؟ ممنون.

پاسخ ها :

پرسشگر :

???????????

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با بنیاد مسکن شهرتان مکاتبه کنید. نامه ای با این محتوا که در روستا زمین برای ساخت خانه کم است و ضروری است آن قطعه زمین به طرح هادی الحاق شود