مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سند موتور هارلی مدل 1382

من می خوام این موتور رو بخرم
ولی موتور . کارت موتور داره . پلاک مطابق داره ولی کارت موتور قدیمی هستش و پلاک هم دست ساز هست و سند هم نداره فروشنده میگه چون این مدل 1382 هست برای اینا سند نمیدن این درسته و میگه سند نداره ولی قول نامه مینویسم که این در صورت هر گونه بروز مشکل در گردن من هستش

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

درود ترجیحا معامله نکنید ممکنه خلافی چیزی باهاش شده باشه و براتون دردسر بشه

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
قولنامه بنويسيد و كليه مسئوليتها را برعهده فروشنده بگذاريدكه درصورت بوجودامدن هر مشكلي وي پاسخگو بايدباشد و سفته يا سندتعهداوري ازوي بگيريد