مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سند موتورسیکلت

سلام سه سال بیش یک موتورسیکلت هندا مدل نود یک از شخصی خریداری کردم بدون اصل سند که گفت من هم به همين صورت خریداری کردم سندش معلوم نیست چند دست قولنامه شده درضمن استعلام قانونی شده هیچ موردی نداره الان توقیف شده به علت گواهینامه میشه سندش آز دادگاه بگیرم که از توقیف بیرونش بیارم لطفآ راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است به طرفیت صاحب سند و تمامی فروشندگان و حداقل چند تن از ان ها دادخواست الزام به سند رسمی داده شود