مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری فضای سبز

با سلام
بنده مالک دو دانگ از قطعه زمین به مساحت 12000 (دوازده هزار متر) می باشم و حال تقاضای افراز و تغییر کاربری نسبت به سهم خود مطرح نموده ام.
زمین در منطقه مسکونی می باشد و کاربری زمین قبلا باغ بوده ولی حالا شهرداری و طرح تفصیلی به عنوان فضای سبز به بنده معرفی میکنند
حال سوال بنده به این صورت است که آیا چنین زمین قابل تغییر کاربری به مسکونی می باشد؟ و به چه صورتی است؟
در صورت موافقت نکردن کمیسیون ماده 5 شهرداری باید به چه ارگانی مراجعه کنم؟ استانداری یا دیوان عدالت اداری؟

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

این موضوع مستلزم مشاوره حضوری می باشد