مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین کشاورزی

سلام 2000متر زمین کشاورزی دارم که گذاشتم برای فروش از اونجا که یه ده خلوته و 2تا املاکی بیشتر نداره نشد قیمت واقعی زمین دستم بیاد با چندتا از زمین دارام حرف زدم گفتن 110الی 120 ولی یکی از املاکیا گفت از قیمت خبر ندارن 80تومن پولشه که بعد متوجه شدم میخواسته بزنه روسر زمین بماند با این فکر پیش املاکی دوم رفتم گفت 90 الی 100 که فرداش زنگ زد زود بیا مشتری پیدا کردم وقتی رفتم فهمیدم خودش زمین رو میخواد تو عمل انجام گرفته قرار گرفتم و نشستیم پای معامله قرار بود پول نقد بده اما 2تا چک یکیش 10هم دومیش 21هم گفت نقد شد بیا بزن به نامم امدیم خونه باز به قیمت شک کردم چندتا شماره پیدا کردم زنگ زدم گفتن قیمتش رو 120 الی 130تومنه من اعتماد بیجا کردم به املاکی الانم که زنگ زدم میگم میخوام پس بگیرم میگه فروختمش با 2تومن فقط سود رو برگه ایم که نوشتیم فقط گفتیم به فلانی فروختم و بعد اخرین چک میرم برای امضا الان بگم امضا نمیکنم و موعد پاس چکا برم بگم امضا نمیکنم پولت رو بگیر قبول نکنه میتونه شکایت کنه الان حق با کیه اون که با دروغ زمین رو از من گرفت یا من که خوب تحقیق نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.یکطرفه نمی توانی فسخ کنی مگراینکه سبب فسخ قانونی یا قراردادی موجودباشه.اگرفکرمی کنی که مغبون شدی,می توانی ازخیارغبن استفاده ودادخواست فسخ معامله رابدهی ,مشروط براینکه غبن فاحش باشد.با اوصافی که بیان کردید,بعیدمی دانم که مغبون شده باشید.