مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرای حکم

با توجه به قطعی شدن حکم پرونده قاچاق اینجانب- با توجه به نقص و نقض های اشکار در فرایند دادرسی مثلا قبل از رسیدن استعلامات که جواب استعلامات 100درصد به نفع من می باشد حکم را صادر کردند. می خواستم بدانم
اولا: راهی هست تا اجرای حکم مثلا توسط رییس اجرای احکام تعزیرات متوقف گردد؟
ثانیا- آیا میتوان با طرح شکایت در دیوان به خاطر تخلف های مسئول شعبه بدوی و تجدیدنظر در انشای رای خلاف شرع و قانون حکم را بشکنم؟
با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم �حاظ حقوقی شاید راهکاری وجود داشته باشد اما اظهار نظر به این شکل امکان‌پذیر نمی‌باشد جهت اظهار نظر دقیق دانستن جزئیات بیشتری نیز ضرورت دارد