مشاوره حقوقی رایگان - ضامن زندانی با فیش حقوقی

من برای آشنایم تو دادگاه ضامن با فیش حقوقی شدم و دادگاه آشنای من رو تبرئه کرد و طرف های ایشان تهران دوباره شکایت واعتراض کردن وقاضی6ماه حبس تعزیری به آشنای ما داده آیا این جا باز من ضامن هستم یا دوباره ضامن میخواهد؟ ممنون اگر جواب سوالم رو بدهید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود فقط نسبت به همان پرونده و همان کلاسه ضامن هستید که کفیل شده اید
البته سوال کمی مبهم است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در همان پرونده ای که ضامن هستید مسئولیت دارید و در پرونده های دیگر مسئولیتی ندارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ضمانت شما تنها نسبت به این یک پرونده بوده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما فقط در همان پرونده اول ضامن محسوب خواهید شد
اگر ‌حکم حبس مربوط به همان پرونده اول باشد شما مکلف هستید که متهم را معرفی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در مرحله اجرا اگر حکم حبس صادر شود و خود را به اجرای احکام کیفری و سپس زندان تحویل دهد دیکر شما ضمانت ندارید و برای ضمانت مجدد باید در شعبه اجرای احکام کیفری حاضر و ضمانت کنید