مشاوره حقوقی رایگان - با فیش حقوقی ضامن زندانی شدم

با عرض سلام و احترام و خسته نباشید بنده با گذاشتن فیش حقوقی ضامن یک افغانی شدم ولی متاسفانه دادگاه ایشون رو خواستن نتونستم پیداش کنم و متاسفانه الان حساب حقوقی بنده رو مسدود کردن یا هیچ راهی نیست تا بتونم حسابم رو ازاد کنم امکان قسط بندی کردن مبلغ ضمانتی که کردم وجود دارد یا خیر

پاسخ ها :

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام خیر تنها راه قانونی برای شما معرفی متهم به دادگاه است .امکان قسط بندی هم تا زمانی که مبلغ وجه الکفاله کاملا برداشت نشود امکان پذیر نمیباشد مگر اینکه با توجه به تبصره 3 از ماده 235 قانون ایین دادرسی کیفری و با توجه به بند ت از همان ماده ادعا کنید پس از صدور قرار قبولی کفالت یا التزام معسر شده اید که در اینصورت دادگاه به ادعای اعسار کفیل رسیدگی و در صورت احراز اعسار شما به معافیت شما از پرداخت وجه التزام یا وجه الکفاله حکم میده