مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه فاکتور

باسلام عرض ادب بنده به عنوان کاسب و عمده فروش، مقداری کالا به یک کسبه به صورت نسیه دادم مبلغ فاکتور نزدیک 8 میلیون هستش ....
ایشان هر روز بنده رو امروز‌ فردا میکند و بدهیش را تسویه نمیکند...
حالا میخواستم بدونم اگر شکایت کنم چیزی دسته بنده رو میگیرد؟
کلا به پول هام میرسم اگر شکایت کنم؟
بنده از ایشان فاکتور با امضا خودش دارم که به صورت نسیه بهشون جنس دادم زیرش نوشته شده .....
باتشکر از پاسخ شما سروران گرامی ...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دادخواست مطالبه وجه به استناد آن فاکتور بدین و قبلش اظهارنامه تا خسارت تاخیرتادیه زودتر براتون محاسبه بشه