مشاوره حقوقی رایگان - گواھی شناسنامه برای نوزاد

سلام زایمان در حیات بیمارستان انجام شدہ ناف بچہ در حیات بیمارستان بریدہ شد اونم ب دست مامای ھمون بیمارستان و 12ساعت در ھمون بیمارستان بستری بودہ ولی بما میگند ما گواھی نمیدیم چون زیمان بیرون از بیمارستان بودہ ھالا ما چکار کنیم تشکر

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

شکایت به حراست کنید فیلم ها را بازبینی کنن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چرا بچه خارج از بیمارستان به دنیا آمده اگر توسط بیمارستان انجام شده باشد می‌بایست گواهی دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استشهادیه تهیه کنید و به ثبت احوال مراجعه کنید اگه انجام نشد دادخواست الزام به صدور شناسنامه به طرفیت بیمارستان و ثبت احوال تقدیم کنید به دادگاه حقوقی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دوربین‌های بیمارستان بازبینی شود و به خوبی معلوم خواهد شد که زایمان در بیمارستان اتفاق افتاده است.