مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند پرونده اجرای احکام مدنی شعبه 1شاندیز

باسلام و احترام پرونده ای داشتم بابت الزام به تنظیم سند وراث-دادنامه به نفع بنده صادرشده وبعد از20روز قطعی شده ازطریق شعبه حقوقی مربوطه پس ازلایحه درخواست اجرای حکم اجراییه هم صادروابلاغ شده پس ازپایان 10روزه حضورا به شعبه مراجعه وپرونده را را بانامه موضوع ارسال پرونده به اجرای احکام مدنی برده وبعد ازچند روز پیامک ثبت آن آمده-زده درروند کارپرونده(در تاریخ 1402/10/23 وقت نظارت برای تاریخ 1402/11/25 تعیین گردید)البته درهمان23/10لایحه درخواست تعیین وقت نزدیک هم ارسال کرده ام وثبت شده(درنهایت سوالم ازوکلای محترم این است باید منتظر صدور ابلاغیه باشم یامیتونم زودترازآن تاریخ وقت گرفته و پیگیر اجرای حکم را بکنم یا باید منتظر باشم.ممنونم)

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام امکان پیگیری تا قبل از وقت نظارت وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضورا به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اسم دادورز پرونده خود را شناسایی کنید با شماره پرونده اجرای احکام و نوبت ملاقات بگیرید و درخواست سند اجرایی بکنید