مشاوره حقوقی رایگان - تحت بیمه پدر

سلام من یک زن مطلقه هستم با 10سال سابقه کار و دارای دوفرزند و پدرمن با زنشسته تامین اجتماعی است ایا من و دودخترم میتوانم تحت بیمه پدرم قرار بگیرم یا باید بیمه خودم راقطع کنم و اگر بیمه قطع کنم و زیرپوشش بیمه پدر خود بروم دودخترمن هم زیربوشش بابای من قرار می گیرند

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام، تا زمانیکه خودتان شاغل و تحت پوشش بیمه هستید ،خیر امکان ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدر میتوانند شمارا تحت پوشش خود دراورد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم توصیه می‌کنم بیمه خود را قطع نکنید اما دختران را تحت کفالت پدر قرار دهید تا در صورت فوت ایشان حقوق پدر به دختران شما تعلق بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که بیمه خود را قطع نفرمائید منتها دختران خویش را تحت کفالت پدر خود درآورید تا در آینده از بیمه پدربزرگ بهره‌مند شوند.