مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر

با عرض سلام و خسته نباشید
من خانمی 40ساله هستم دارای یک فرزند دختر به سن 18سال که تحت سرپرستی من هستش حدود 8‌ سال هستش که از حقوق مستمری پدم استفاده میکنم سوالی که شما عزیزان داشتم اینه آیا میتونم دخترم را هم تحت بیمه مستمری پدرم قرار بدهم تا از خدمات درمانی بهرمند شود؟
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما می‌بایست در زمان حیات نوه خود را تحت سرپرستی قرار می‌داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدرتان در زمان حیات باید تحت پوشش درمیاورد بعید میدانم بپذیرند مراجعه حضوری داشته باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه در زمان حیات تحت پوشش داشته باشند ، در هر حال هزینه های خدمات درمانی بر عهده پدر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به نظر خیر ، لیکن مقررات بیمه یا اداره مربوطه که مستوری پرداخت می نماید ملاک عمل است.