مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید
من تا مرحله دیوان عالی رفتم برای طلاق و حکم طلاق رو به من ندادن و در دوران عقد هم هستم و هرچقدر هم به طرف مقابل میگن ک کوتاه بیاد میگه ن من زنم میخوام اگه بخوام برای طلاق اقدام کنم که مهریه و نفقه رو ببخشم و فقط طلاق بخوام خیلی طول میکشه روند قانونیش میتونم طلاق بگیرم؟؟
ممنون میشم کمکم کنید 8 ساله همش درگیر دادگاه و خسته شدم میخوام مهریه و نفقه رو ببخشم آیا خیلی طول میکشه تا بتونم طلاق بگیرم دادگاه برام این حق رو میزاره؟
چندین بار هم عدم تمکینش رد شده چون در دوران عقدم

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر به صورت توافقی جدا شوید طی چند ماه انجام میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود طلاق توافقی سریعتر انجام خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر طلاق به شکل توافقی باشد کمتر از یک ماه می‌توانید طلاق بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طلاق توافقی دو الی 3 ماه زمان می برد