مشاوره حقوقی رایگان - بنده در توافقنامه جلسه هیئت داوران در خود دادگاه و به درخواست زوجه

در دادگاه و در جلسه هیأت داوران با حضور سه قاضی و بنا به درخواست خود زوجه و شخص خود قاضی و مکتوب شده در توافق نامه هیأت داوران
زوجه در ازای طلاق و عدم نیاز به حضور زوج به دفتر خانه جهت انجام طلاق
150سکه از دویست سکه مهریه خود را بذل و حق رجوع به ما بذل رو از خود سلب و ساقط کرده والباقی رو 2 عدد پیش قسط و الباقی را اقساط قبول و امضا کرده می‌تواند زوجه تکذیب کند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه امضاء کرده باشد خیر متن موصوف لازم‌الاجراست
البته بستگی به دیگر مفاد سند تنظیمی نیز دارد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است برای همنی منظور مشاوره تلفنی یا حضوری نیاز است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون تا زمانی که حکم طلاق صادر نشده است این توافق اعتباری ندارد و قابلیت اجرا ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله بذل و ابرا مهریه در مقابل وکالت در طلاق بوده است
اگر زوجه مطالبه مهریه نماید وکالت در طلاق باطل میشود مگر
در توافقنامه شرط خاصی شده باشد