مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قرارداد خانه

سلام با عرض ادب میخام بگم که من الان سه سال تو خونه ای نشستم و هرسال به دلیل مشکلات خودم نتونستم جابجا بشم و با صاحبخانه کنار اومدیم که یه چیزی اضافه کرده رو کرایه اما 22 روز دیگه من وقت دارم که قراردادم تموم بشه اما امروز ایشون زنگ‌ زدن به من میگن که 20 روز وقت دارید میخای چیکار کنی منم بهشون گفتم که والا تو این شرایط که نمیشه اسباب کشی کرده شما هم یه کم عادلانه فکر کنید همه تو قرنطینه همه جا تعطیل شرایط خوبی ندارم اگه رهن میدید خونتون رو من ردیف کنم بهتون پول بدم که رهن بشینم میگه نه من کرایه میخام منم ماهی 800 هزار بهش میدم 25 میلیون هم پیش دادم ایشون هیچ جوره راضی نمیشن و من هم تو این شرایط کرونایی هیچ جوره نمیتونم بلند شم یعنی در واقع الان به نظر من قانون همچین اجازه ای نمیده ولی این اقا قبول نمیکنه میگه که اگه از قراردادت بگذره و از ماه بعدش باید 300 هزار بزاری رو کرایه خونت ؟
آیا این به نظر شما عادلانه هستش ؟
ببخشید که طولانی کردم میشه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مالک بعد از انقضای قرارداد میتوانند انجا را تخلیه کنند.مگر ایشان را راضی کنید.