مشاوره حقوقی رایگان - افزایش تعداد متهمان

سلام بعد از طرح شکواییه کیفری و تشکیل پرونده قضایی در خصوص مزاحمت تلفنی مجددا افراد ناشناس توسط سیمکارتهای دیگری هم مزاحمت تلفنی ایجاد نمودند در خصوص متهمان جدید آیا نیاز به تشکیل پرونده جدید هست ؟ فعلا پرونده قبلی وقت رسیدگی تعیین نشده است

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام آیا در جلسه اول رسیدگی میشه مزاحمتهای جدید مطرح کنم؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا طی لایحه ای علیه درندگان سیم کارت های مزاحم جدید شکایت نمایید

اگر پرونده وارد دادگاه کیفری دو شد، نسبت به سایرین باید از ابتدا شکایت و تعقیب کنید

پیروز باشید