مشاوره حقوقی رایگان - کیفیت فروش اموال شرکتهای تعاونی

ماده قانونی که اشاره به نحوه فروش اموال منقول و غیر منقول شرکت تعاونی داره، کدامه؟؟؟ اینکه ابتدا باید مجمع مصوب و سپس هیات مدیره از طریق مزایده اقدام به فروش کند را میدونم، ولی استناد قانونی نیاز دارم .ممنون و سپاس از توجه شما .

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

ماده 47 قانون شرکت های تعاونی ...کلیه اسناد تعهد آور و قراردادها با امضا دو نفر اعضا هیات مدیره که مجاز