مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل طلاق و املاک به همسر

سلام. من به دلیل مصرف تریاک و مطرح شدن این مسئله مجبور شدم به زنم وکالت طلاق و هم وکالت بلاعزل یکی از خونه هامو بدن. البته 3دنگش به نام خودش بوده در زمان خرید. وکالت به مادر زنم دادم که خونه رو بزنه به نام زنم. یه خونه ی دیگه هم داشتیم که توش زندگی میکردیم و 3دنگ این خونه رو هم زدم به نامش. اما بعد از 2ماه منو از خونه انداخته بیرون و میگه مهریه رو هم میزارم اجرا. با آوردن بهانه ای که تو قبلا به یه خانوم پیامک دادی. چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم و حق خودمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص وکالت بلاعزل در طلاق کاری نمیتوان کرد.
اما در خصوص وکالت خانه ، چنانچه تا هم اکنون اقدام به انتقال نشده ، میتوانید خودتان بطور رسمی و قطعی به شخص دیگری انتقال بدهید