مشاوره حقوقی رایگان - اقدام برای دیه از کار افتادگی حین خدمت

سلام وقتتون بخیر. من پارسال حین خدمت دچار پارگی دیسک 4و 5 کمرم شدم(هرنی دیسکال) که منجر به معاف شدنم شد میخاسم بدونم ایا بهم دیه تعلق میگیره . و چطوری باید پیگیری کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید از شرکت بیمه برای دریافت دیه اقدام نمایید و ظرف 2 تا 3 ماه از شما شماره حساب گرفته و واریز می نمایند...... تمامی سربازان هنگام اعزام به خدمت بیمه می شوند.