مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام بنده در سال 94 در مشارکت برای ساختن یک آپارتمان مبلغ 82 میلیون تومان به شریک خود بدهکار شدم و به ایشان یک رسید کتبی دادم و در این رسید هیچ زمانی برای باز پس دادن این بدهی مشخص نشده است حالا ایشان بصورت شفاهی از بنده به جای 82 میلیون تومان 400 میلیون مطالبه کرده است و می گوید چون چهار سال از زمان بدهی گذشته است باید مبلغ بیشتری بدهی. از نظر قانونی بنده باید اصل مبلغ را بپردازم یا بیشتر ؟ راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

متن رسید: اینجانب .... مبلغ 82 میلیون تومان بابت هزینه ساخت آپارتمان به آقای ....... بدهکار می باشم امضا و تاریخ

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خسارت تاخیر تادیه وجوه بدهی شما (مبلغ82میلیون)اززمان تقدیم داذخواست ویا اگربرای شمااظهارنامه مبنی برمطالبه وجه فرستاده است اززمان ابلاغ اظهارنامه محاسبه می گردد.واز زمان رسیدی که دادی محاسبه نمی گردد.