مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و احترام؛
همسر بنده کارمنده و درامد کافی دارد، با اجرا گذاشتن مهریه چون زمین و ماشینی که داشتیم قبل اجرا گذاشتن مهریه به اسم کسی دیگه زد من نتونستم اموالی از وی معرفی کنم ، در این صورت محکوم به پرداخت هر9ماه یک سکه شدن که از حقوق وی ماهیانه مبلغی بحسابم واریز میشه با اعتراضم یک سکه پیش قسط تعیین شده و حکم قطعیست، با مراجعه به احکام اجراٸیه همکاری فرمودن چون طبق قانون جدید دیگه جلب نیست اون پیش قسط رو هم نمیده ، با این اوصاف شما به همون حقوق ماهیانه ای که کسر میگردد اکتفا کنین اون یک سکه پیش قسط هم نمیتونین بگیرین چون دیگه جلبی وجود نداره حقوقشم نمیتونین مجددا توقیف کنین، ایا این امکانش هست؟ قبل از اعتراض من ماهی از حقوقش بخاطر اون 9ماه یک سکه مبلغی واریز میشه من نمیتونم با حکم قطعی که یه سکه هم پیش قسط تعیین شده رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

در صورتی که دلایل و مدارک کافی برای اثبات ادعای خود دارید به علت ارتکاب جرم معامله به قصد فرار از دین علیه ایشان شکایت کنید