مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک توسط همسایه

سلام خانه داریم که میخواستم بسازم بعد که متراژ زمین را انجام دادم دیدم زمین خانه کم است از متراژ سند تک برگ و در این سند خانه 2متر هم راه به دربند را دادی در سند قید شده ولی در موجود نیست به اداره ثبت اسناد رفتم و متوجه شدم همسایه برای دومتر راه رفته سند گرفته الان به من گفتن از طریق ماده 45 اقدام کن. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت و باید موضوع کارشناسی گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقامه دعوی بابت کسری متراژ نمایید