مشاوره حقوقی رایگان - تخریب منزل مسکونی

چون ما قصد تخریب منزل مسکونی خودمان را داریم همسایه ما گاراژ خانه اش را تخریب کرده و بدون اینکه حریم را رعایت کند آمده سقف خانه اش را به منزل من زده و هم اکنون ما قصد تخریب داریم در صورتی که خانه مان تخریب کنیم منزل همسایه هم تخریب می شود راهکار چی هست چگونه باید تخریب شود تا به همسایه هم خسارتی وارد نشود.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان پیش روی و خسارات ناشی از ان براورد شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه و سپس اظهارنامه بابت رفع تصرف از دیوار

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از طریق مراجع قضایی رفع تصرف و قلع و قمع بنای متثل شده را بخواهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از طریق شهرداری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ایشان حق نداشته است.
به او اطلاع دهید و

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام چند راهکار حقوقی وجوددارد دادخواست رفع تصرف و تامین دلیل
احتیاج به بررسی مدارک دارد