مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اصلی

سلام و درود .زمینی مشاعی در سال 87 به نام من انتقال رسمی و ثبتی شد. در بنچاق زمین حدود اربعه و پلاک اصلی وفرعی قید شده ومن هم حد و مرز زمین را کاملا می دانم . مقدار زمین قید شده 2000 سهم از 10000 سهم از 60000 سهم مشاع از ...... می باشد .مالک اصلی زمین که زمین را به من انتقال داده فوت کرده است . حالا خانواده ایی با سند عادی (قولنامه) سال 75 که وارثین پدرشان می باشند بر علیه وارثین مالک فوت شده زمین من طرح دعوای الزام به سند کرده اند و به دلیل عدم حضور وارثین مالک فوت شده در جلسه رأی به نفع خودشان گرفته اند . من در این جلسه حضور نداشتم . در رأی قید شده ، که سند برایشان صادر شود از باقیمانده 60000 سهم از ماترک متفوی که مالک قبلی و اصلی زمین من بوده . سند انتقال اجراعی برایشان صادر شده مزروعی و مشاعی و بدون تعیین حدود. در حال حاضر طرح دعوی خلع ید مشاعی و قلع و قم نمودند بر علیه من . آیا اعتراض شخص ثالث من در این زمان جلوگیری می کند از طرح دعوای بعدی من بر علیه آنها .آیا من در جلسه پیش رو می توانم حین دفاع از خود اعتراض ثالث ارائه بدهم . 0زمین من در طره هادی روستایی قراردارد و اطراف من همه ساخته ده می باشد و فقط زمین من دیوار ندارد .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دعاوی ملکی از حساسیت بالایی برخوردار هستند جهت جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه و اموال خود بهتر است با وکیل متخصص مشورت کنید تا اسناد و مدارک شما رویت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
سند مالکیت به صورت مشاعی صادر شده است
شما مالک 2000 متر زمین به صورت مشاع هستید و نه مفروز
خیر ذیا شرایطی خاص امکان اقامه دادخواست خلع ید مشاعی وجود خواهد داشت
ولی امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت و