مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف عملیات انتقال مسکن مهر پردیس

با سلام .بنده سال 1391 یک واحد مسکن مهر پردیس فاز 11 غیر تحویلی خریداری کردم که تمام مراحل قانونی عمران پردیس هم انجام شد دفترچه 5 برگی بنام شد و ضامن بانک مسکن هم تعویض شد . بعداز چند ماه حکم قضای مبنی بر توقیف عملیات انتقال ملک صادر شد که عنوان شده بود مالکیت 3 دانگ از 6 دانگ ملک بنام شخص دیگری است و ایشان از نفر اول شکایت کرده اند .ما اعتراض ثالث اصلی را زدیم که دادگاه اعتراض را رد کرد و عنوان داشتند با توجه به مستندات 3 دانگ ملک متعلق به شخص دیگری است . خواستم راهنمایی بفرمایید . با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و گفتگوی متقابل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مالکیت سه دانگ متعلق به شخص دیگری باشد شما می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.
از طرفی می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید.
توجه داشته باشید نسبت به سه دانگ می توانید دادخواست بطلان معامله بدهید.

نسبت به سه دانگ دیگر نیز اگر خواستید می توانید معامله را فسخ کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راهنمایی مستلزم رویت اسناد و مدارک و احکام است